ÇIGKöFTEM ZAANDAM

ÇIGKöFTEM ZAANDAM The Sweetest Hot Vegetarian Food!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 362 beoordelingen
3 dec 2019 om 22:53 Ellerinize saglik 48 dakika demistiniz ama 20 dakkada geldi tsk ederiz
2 dec 2019 om 21:01 Heerlijk gegeten, zoals altijd. Ook weer netjes op tijd
29 nov 2019 om 22:47 Bezorging was heel erg laat jammer genoeg we hadden om 20:26 uur besteld en kregen de bestelling pas om 22:20 uur dat was heel erg jammer. Hoop dat ze hieraan wat gaan doen dat het word aangegeven bijvoorbeeld dat je op de hoogte bent ervan.
26 nov 2019 om 23:56 Geen klachten. Netjes bezorgd. Vind het brood erbij alleen niet zo lekker dat is wel jammer. Lekkere zachte witte wat dikker brood zou heel fijn zijn, misschien een tip!
24 nov 2019 om 19:59 Zeer snel bezorgd en eten was top
23 nov 2019 om 22:01 10 numaraaa 5 yildizz !
12 nov 2019 om 21:47 Ik vond het super lekker.
9 nov 2019 om 23:52 Bezorging duurt lang, de baklava was doorgelekt. De baklava zelf was wel lekker alleen wel iets teveel suiker voor mijn mening
5 nov 2019 om 9:23 Bijna 2 uur bezorgtijd en toen ik het open maakte lag alles door elkaar. Cigkofte lag onder de doos van baklava (en het was ook geen baklava wat anders geleverd)en al het vloeistof van baklava heeft op cigkofte gelekt. Cigkofte was echt niet meer te eten.
4 nov 2019 om 18:12 Langer dan een uur gewacht. Weinig groenten en helaas niet meer vers. Sla was al aan de bruine kant. Ben anders gewend.